divendres, 12 de març del 2021

VÍDEO RESUM DE L'ACTIVITAT PINTURA D'UN MURAL PER A LA IGUALTAT DE GÈNERE

Us presentem un vídeo que hem elaborat per a mostrar l'activitat que hem realitzat per a commemorar la Setmana per a la Igualtat de gènere d'Avinyó. Hem pintat una paret de l'Aula socioeducativa amb un mural per a la Igualtat de gènere, amb la temàtica “Gènere i esport”, amb la direcció de l’artista Jaume Gubianas i la participació dels infants del grup de mitjans de l’Aula socioeducativa d’Avinyó. El títol final ha sigut "Juguem en igualtat" amb l'objectiu de fer palès que el joc, en la infància, és un gran vehicle de socialització i transmissió de la cultura i els valors, i una via per explorar l’entorn i les nostres identitats. 

Per educar a través dels jocs, hi hem d’intervenir conscientment, amb una intenció. Així podrem compensar la universalitat de rols estereotipats i obrir-nos a altres actituds. Proposar maneres de jugar cooperatives, prosocials, comunicatives, no sexistes i ni violentes, i no oblidar que les joguines només són un instrument de joc, i que podem jugar sense elles. 

L'activitat ha sigut molt enriquidora per a tots/es, els infants i les seves famílies així ens ho han fet saber. Volem agrair la col·laboració d'en Jaume Gubianas per la seva implicació en el projecte. Moltes gràcies!

Aquí us deixem el vídeo, esperem que us agradi:




5 comentaris:

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...