dilluns, 26 d’abril del 2021

ACTIVITATS DE SANT JORDI

Durant el mes d'abril, hem estat treballant la celebració de Sant Jordi amb diferents activitats. A continuació us les expliquem:

- Intercanvi de regals amb la Residència Relat d'Avinyó:

Amb la voluntat d'iniciar un projecte intergeneracional, conjuntament amb la Residència Relat, hem fet un primer apropament. Des de l'Aula socioeducativa, hem elaborat punts de llibre per a tots/es els/les residents de la Residència i els/les residents ens han fet arribar unes roses precioses. Esperem que aquest sigui el principi d'una bonica amistat! Us adjuntem el vídeo que hem enviat a la residència:


- Conte comunitari:

El conte col·laboratiu i comunitari és una activitat de creació literària.
S'apropava Sant Jordi i aquest any potser no el podríem viure com ho fèiem normalment, però, les històries i la imaginació continuen i més aquests dies... Per això, vam proposar crear un conte col·laboratiu i comunitari!
Es va proposar realitzar un conte que s’inicia i es resol de manera cooperativa. Aquest treball fomenta la lectura, la creativitat i ens ajuda a enriquir la relació entre els participants de la comunitat. Es va proposar a les entitats que solien col·laborar en les activitats organitzades per Sant Jordi.
Hi van col·laborar l'Aula socioeducativa d'Avinyó, l'IE Barnola, la Llar d'Infants l'Estel, la Biblioteca d'Avinyó i la Residència Relat.
A més, el dia 23 d'abril es va fer un acte al Local Catalunya on hi van participar 2 portaveus de l'Aula socioeducativa, que van llegir la nostra part del conte.





Conte comunitari: "Un Sant Jordi diferent"


Lectura del conte al Local Catalunya  (Malak i Irel):






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...