dimecres, 22 de juny del 2022

FESTA DE FINAL DE CURS

Dimarts dia 21 de juny a la tarda, vam celebrar la festa de final de curs de l'Aula socioeducativa d'Avinyó al Local Catalunya.

A la festa, hi vam convidar totes les famílies i infants dels grups de grans, mitjans i petits de l'Aula i també ens va acompanyar la Regidora de Salut, Acció social i Igualtat de l'Ajuntament d'Avinyó, Vanesa Pallàs.
En l'acte, es van poder visionar fotografies i vídeos de tot el curs 2021-2022 i cada grup va fer un ball per a les famílies que havien treballat i assajat durant el 3r trimestre.
Finalment, es va entregar un detall de final de curs a tots els infants i també es va fer un petit reconeixement als infants de 6è que aquest curs ja ha sigut el seu últim a l'Aula socioeducativa.
La Regidora, Vanesa Pallàs va cloure l'acte i en acabar, hi va haver berenar per tothom i es va emplaçar a tots els infants a retrobar-se a l'Aula socioeducativa el curs vinent, desitjant unes bones vacances!

Bones vacances, a gaudir del Casal d'estiu i de la piscina!

Fins el curs vinent! Ha sigut un plaer haver compartit tants moments amb vosaltres!

Us deixem algunes fotos de l'acte:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...