dimecres, 9 de febrer de 2022

VISITA A LA RÀDIO D'AVINYÓ

Aquesta setmana, amb el grup de grans de l'Aula socioeducativa, hem visitat la Ràdio d'Avinyó.

Hem pogut veure les instal·lacions, conèixer els diferents elements de la Ràdio, veure com funcionen i també provar-los! Hem parlat amb els micros, ens hem escoltat amb els auriculars, hem posat cançons, etc...

A més, també ens han proposat fer-hi una petita col·laboració, que encara estem estudiant quina serà! Ja us en donarem més detalls!

La ràdio, està formada per un equip de persones que volen donar veu al poble, fent una ràdio de proximitat i oberta a les persones, entitats i a tot el teixit associatiu d’avinyó amb esperit de servei i comunicació.

Ràdio Avinyó FM es va inaugurar el 19 de setembre del 1981, coincidint amb la Festa Major del poble. Aquesta estava ubicada en un local del segon pis de l’Ajuntament d’Avinyó.

L’emissora del nord del Bages va començar amb una petita taula de so de la marca “sales kit”, dos tocadiscos, dos micros, uns auriculars i un radiocasste. Era una ràdio petita i modesta que de mica en mica va anar creixent a partir de l’empenta, involucració i participació de la gent del poble.

En aquells anys, la ràdio es va convertir en un referent cultural pel poble d’Avinyó, organitzant festes com ara desfilades de models, concerts, festes d’estiu, i les edicions de la fira de primavera. L’any 2000 l’entitat de Ràdio Avinyó es va dissoldre fins a l’any 2018 que es van reaprendre les emissions.

A dia d’avui, Ràdio Avinyó té un local al carrer Major, a l’edifici del casal de joves “El Refugi”, des d’allà es duen a terme les emissions setmanals.

Des d'aquí agraïr al Josep Pla i a l'Eugeni Vila, de la Ràdio Avinyó, per la seva atenció.

Podeu consultar més informació de la Ràdió Avinyó en aquest enllaç:

https://www.onabages.cat/radioavinyo/?page_id=20

Us adjuntem algunes fotos de la visita:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA VISITA A LA BIBLIOTECA AMB EL GRUP DE GRANS

La setmana passada, amb el grup de grans, vam visitar la Biblioteca per últim cop aquest curs escolar. Volem agraïr a la Fina la seva pacièn...