divendres, 26 de novembre del 2021

SETMANA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Aquesta setmana hem participat amb tots els grups en els actes de la Setmana contra la violència de gènere que s'ha realitzat al municipi d'Avinyó. Hem realitzat diferents activitats en funció de les edats:

- Grup de grans:
Hem llegit el conte Rei i Rei per a treballar els diversos tipus d'amor i hem pintat pedres de color vermell per a fer una obra d'art natura en forma de cor al porxo de l'Ajuntament.










- Grup mitjans:
Hem llegit el conte Rei i Rei per a treballar els diversos tipus d'amor i hem fet un dibuix amb el títol Amor=Igualtat que dóna nom a la campanya d'aquest any del Consell Comarcal pel 25N.
















- Grup petits:
Hem llegit el conte al país de les marietes que ens parla d'emocions i hem fet una activitat per a treballar les emocions amb els infants. A més, també hem pogut participar en un acte organitzat des del Refugi en què hem pintat un mural a la paret que simbolitza que les papallones van juntes i que si en toquen a una, les toquen a totes.











Esperem que les activitats hagin sigut profitoses per a tots es infants i que entre tots puguem aconseguir un món lliure de violències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...