divendres, 18 de juny de 2021

FESTA DE FINAL DE CURS DE L'AULA SOCIOEDUCATIVA

 Dijous dia 17 de juny a la tarda, es va celebrar la Festa de final de curs de l’Aula socioeducativa d’Avinyó al Teatre Catalunya. La festa va servir per acomiadar el curs i també per a fer l’entrega de premis del concurs de logotips de l’Aula socioeducativa, així com, per acomiadar els infants de 6è que l’any vinent ja no hi participaran.

L’acte va comptar amb la participació de les famílies i els infants de l’Aula socioeducativa, així com, de la regidora de Salut i Acció social de l’Ajuntament d’Avinyó, Vanesa Pallàs, la responsable de la Biblioteca d’Avinyó, Fina sala i la mestra de l’IE Barnola Anna Oliveras; que van formar part del jurat del concurs de logotips organitzat des de l’Aula i van fer entrega dels premis.

La festa va començar amb el visionat d’un vídeo resum musical de les activitats realitzades durant el curs i va continuar amb el comiat als infants de 6è.

Posteriorment, es va fer entrega dels premis del concurs de logotips, amb l’entrega del premi al guanyador del grup de petits a Hardik Singh.

En segon lloc, es va fer entrega del premi a la guanyadora del grup de mitjans a Malak El Berdhy.

En tercer lloc, es va fer entrega del premi a la guanyadora del grup de grans i també guanyadora general del concurs de logotips de l’Aula socioeducativa d’Avinyó a Israe Benali.

Finalment, es va fer entrega dels premis a la participació a tots els infants que van participar al concurs i es va finalitzar l’acte amb unes paraules per part de la regidora, Vanesa Pallàs.

Des de l’Aula socioeducativa es vol fer un agraïment molt especial a les famílies i als infants per la seva participació a la festa i també al jurat per la seva col·laboració.

Esperem que passeu un bon estiu i unes bones vacances! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FESTA DE FINAL DE CURS

Dimarts dia 21 de juny a la tarda, vam celebrar la festa de final de curs de l'Aula socioeducativa d'Avinyó al Local Catalunya. A la...