dimarts, 30 d’octubre del 2018

NOU CURS A L'AULA SOCIOEDUCATIVA



L’Aula Socioeducativa torna amb les piles carregades.


Un any més l'Ajuntament d'Avinyó torna a apostar per l'educació no formal i ha posat en marxa l'Aula Socioeducativa.

Enguany l’Aula Socioeducativa s’ha traslladat a l’Escola Barnola ja que els membres de l’organització han considerat de manera molt positiva el ventall d’activitats que es poden fer a les seves instal·lacions.

El principal objectiu de l'Aula Socioeducativa és que els infants puguin gaudir del seu temps lliure i alhora adquirir aprenentatges bàsics i millorar les seves experiències socialitzadores.

A l'Aula compartirem el nostre temps fent activitats lúdiques i de reforç escolar tant a dins de l'aula com en les diferents serveis del poble: Biblioteca, Pavelló...
Aquest curs farem activitats esportives, tallers de diferents tipus, gaudirem de tardes en família, celebrarem festes populars.

L'horari d'atenció directa aquest curs és de 16'30h a 18'30h. L'activitat es durà a terme tres dies a la setmana en funció a l'edat dels nens i nenes integrants dels grups.

Grup petits, els dijous (infants de P4, P5 i 1er)
Grup mitjans, els dimecres (infants de 2on, 3er i 4rt)
Grup grans, els dimarts (infants de 4rt, 5è i 6è)


 Us deixem una mostra dels nens i nenes que assisteixen a l'Aula Socioeducativa.
El grup de nens i nenes grans.

El grup de nens i nenes petits.


El grup de nens i nenes mitjans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...