dijous, 23 de novembre del 2017

Setmana contra la violència de gènere

Hola seguidors del blog!

Aquesta setmana des de l’aula, hem fet uns tallers per col·laborar amb els actes organitzats des de l’Ajuntament contra la violència de gènere, creant un fantàstic arbre dels desitjos!

D’aquesta manera, grans i petits hem pogut plasmar en un paper com ens agradaria que fos la relació entre els diferents gèneres i que en cap cas pot basar-se en la violència.

Dimarts, el grup de grans, va elaborar els papers i els llaços perquè tots els nenes i nenes de l’aula així com tothom qui ho vulgui, pugui escriure el seu desig i penjar-lo a l’arbre.

Dimecres, el grup de mitjans (amb molta traça!) va treballar en la construcció de l’arbre, perquè pogués ser vistós i sobretot, mantenir-se dret i ferm encara que l’omplíssim de molts i molts desitjos! I el resultat ha estat espectacular!


Avui dijous amb el grup de petits hem pogut anar a portar-lo a l’Ajuntament i acabar de decorar-lo amb uns llaços liles i els nostres noms.


I aquest és el resultat! Us agrada? Us recordem que des d’avui i fins dijous, podeu anar al vestíbul de l’Ajuntament i deixar el vostre desig penjat a l’arbre! Allà hi trobareu el material que necessiteu per fer-ho.

Gràcies per col·laborar amb nosaltres i fer que aquest arbre sigui una reivindicació contra la violència de gènere! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...