dilluns, 9 de juny del 2014

Moltes novetats a explicar-vos!!!


Hola a tots/es!!!

Portem uns dies que us tenim una mica desinformats i això no pot ser!

Aquí van les novetats dels últims dies:

-Durant el mes de maig tots els nens i nenes hem berenat fruita. Des de l'aula socioeducativa pensem que és molt important ser conscients del benefici que ens aporta la fruita així doncs, a part de parlar-ne una mica, cada dia, en grups de dues o tres persones hem anat a buscar-li fruita per berenar a la Pilar. La veritat és que hem pogut provar una mica de tot i estava boníssima! A tots els nens/es els hi ha agradat molt!

- També, el dia 11 de maig es va celebrar la fira dels matiners, i des de l'aula es va parlar una mica d'aquesta, ja que és un dels esdeveniments amb més ressò al poble!

-I finalment, el dia 5 de juny, va ser el dia mundial del medi ambient. Des de l'aula es va fer una activitat per veure si dominem o no això del reciclatge. Els resultats van ser bons, ja que molts dels nens/es ho van fer molt bé!

-Ens queden dues setmanetes d'aula, l'estiu ja s'acosta, i per celebrar la cloenda el dia 16 de juny a les 17h a l'Escola Barnola farem una festa de final de curs en la que tots els nens/es i família hi esteu convidats. Hi haurà berenar i altres sorpreses!

-També, els dies 17, 18 i 19 de juny ( l'última setmana d'aula) anirem a la piscina amb cada grup!!!

Fins la propera!

Us deixem unes fotos...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...