divendres, 14 de març del 2014

SETMANA PER LA IGUALTAT DE GÈNERE!!!



Hola a tots/es!!!

Com ha anat el CARNESTOLTES?
 
Aquesta setmana al poble s'han fet diverses activitats relacionades amb la igualtat de gènere. I des de l'aula socioeducativa també.  Durant els tres dies d'aquesta setmana hem fet dinàmiques relacionades amb la promoció de la igualtat de gènere mitjançant diferents recursos (audiovisual, joc i mural) que ens han permès  veure exemples reals de com hem viscut i estem vivint aquesta temàtica dins la nostra societat.

Així doncs vam fer...

Amb els grans: vam veure un vídeo sobre el rol de la dona, el vam comentar i vam fer uns cartells sobre aquest dia. També vam buscar informació a internet sobre conceptes relacionats: igualtat, gènere, feminisme, masclisme, etc.

Amb els mitjans:  vam fer un joc amb diferents equips amb el que havíem de fer proves relacionades amb conceptes, professions, rols. Aquestes van anar sobre: mímica, dibuixar, llegir, etc.

I finalment, amb els petits: vam explicar diferents situacions que exemplificaven el que volia dir igualtat i vam fer un mural entre tots.

Us deixem unes fotografies!!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...