diumenge, 1 de desembre del 2013

Reprenem el blog!


Hola a tots i totes!
Com esteu?
Nosaltres molt bé, a finals de setembre vam tornar a començar a l'aula socioeducativa!
De moment hem fet molts deures (som molt treballadors!), ens hem explicat moltes coses, hem jugat molt i també hem fet algunes activitats relacionades amb les emocions, els drets dels infants així com també hem anat al pavelló i a la biblioteca a l'hora de conte
Com a fet especial us volem explicar que  el dia 25 de novembre va ser el dia en contra la violència de gènere i durant aquesta setmana amb tots els grups hem fet alguna activitat coneixent-ne alguns aspectes mitjançant un role-playing  i un conte molt bonic que va sobre dues tortugues, l'Artur i la Clementina.

També hem fet uns imans i aquí us en deixem unes fotografies perquè veieu que bé que ens van quedar i que guapos i guapes que estem!

Portem un parell de mesos una mica adormits amb el Blog, però esperem animar-lo més en els propers dies i explicar-vos tot allò que anem fent i ens vingui de gust.








Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNESTOLTES

Aquesta setmana hem celebrat el Carnestoltes amb tots els grups, amb difresses, pijames i complements variats! També hem fet un taller de Ca...